Inspererad

För ett tag sedan fick jag uppdraget att fotografera redaktionella bilder på förbundskapten för det Svenska landslaget i fotboll Erik Hamrén. Han var i Jönköping för att hålla ett föredrag om ledarskap för unga ledare i lokala föreningar.

Tillställningen som började med en kort presskonferens var mycket populär och sedan länge slutsåld. Själv fick jag uppdraget bara några dagar före med lite knapp information om innehållet. Jag hade dock blivit informerad om att Erik inte ville ha någon PRESS kvar under själva föredraget, alltså varken fotografer eller journalister Detta för att han skulle kunna prata fritt om högt och lågt utan att bli feltolkad och citerad på ett felaktigt sätt.

Efter lite snack med Fjällstugan som var en av arrangörerna lyckades jag hänga kvar och plåta även under föredraget. Som bonus så fick jag lyssna till när en av Sveriges viktigaste ledare prata om ledarskap.
Erik var personlig och pratade öppet om sitt liv och sitt ledarskap. Hans sätt att ta sig an nya utmaningar i livet och inspirera andra kändes spännande och jag blev mycket inspirerad.

Jag minns många intressanta och bra saker från den kvällen, ett citat som jag gick igång på tänkte jag skicka med dig som läser detta i hopp om att det skall inspirera dig lika mycket som mig.

”Din attityd avgör din prestation” -Erik Hamrén