Bröllopsfotografering


Här hittar du information om hur jag fotograferar och dokumenterar er viktigaste dag.

TJÄNST / PRODUKT

All fotografering sker idag digitalt vilket innebär många fördelar både för mig och för er som kund, större säkerhet, förhandsvisning och snabbare leveranser. Jag fotograferar med fördel i en miljö som ger lite mer liv åt bilderna utomhus- eller inomhus. Jag lyssnar givetvis även på era önskemål om ni har egna idéer kring locations eller fotografering. Mitt mål är alltid att ni skall känna att det blir “era” bilder, men med min tonalitet

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Innan jag “spikar” en bokning/datum för bröllopsfotografering vill jag träffa er och prata igenom tankar kring fotograferingen. Vi får då möjlighet att träffas och lära känna varandra lite. Detta gör det hela mycket lättare när det väl är dags att fotografera.

FOTOGRAFERINGEN

Väljer ni sedan att anlita mig för att fotografera bröllopsporträtt så behöver ni avsätta 2-3 timmar före eller efter vigsel. Det är givetvis möjligt att fotografera vid annan tidpunkt, allt efter era önskemål…

Anlitar ni mig för att fotografera både bröllopsporträtt och vigsel så är jag med er från frisören och ända fram tills ni lämnar vigsellokalen i ngt fordon eller liknande. Då finns även möjlighet att fotografera gruppfoton så som familjebilder, kompisgänget etc

Det finns såklart även möjlighet att anlita mig för att följa med och dokumentera hela dagen och då är jag verkligen med hela dagen från frukost till avfärd från festlokal. Detta är en heltäckande dokumentation och bilderna får då en dokumentär känsla och karraktär, givetvis ingår då även bröllopsporträtt och bilder från vigsel.

PAKET OCH PRISLISTA

Jag jobbar med tre olika produktpaket. STANDARD, EXKLUSIV och LYX. Här ser du vad de olika alternativen innehåller.

STANDARD PORTRÄTT

Fotografering bröllopsporträtt – Retusch och lev. av bilder på digitalt media samt bokproduktion 24 sidor.

PRIS 8000 KRONOR

 

 

STANDARD VIGSEL

Dokumentering av vigsel – Retusch och lev. av bilder på digitalt media.

PRIS 5000 KRONOR

 

STANDARD PAKET (PORTRÄTT + VIGSEL)

Fotografering av bröllopsporträtt och vigsel – Retusch och lev. av bilder på digitalt media samt bokproduktion 36 sidor. Vi står även för att ombesörja annonsering i en dagstidning.

PRIS 12000 KRONOR

 

EXKLUSIV PORTRÄTT

Fotografering av bröllopsporträtt med fotoassistent – Avancerad retusch och lev. av låg och högupplösta bilder på digitalt media samt bokproduktion 36 sidor. 3 st printar 20×30 samt produktion av förstoring enligt överenskommelse (finns ett antal olika material och storlekar att välja på).

PRIS 14000 KRONOR

 

EXKLUSIV VIGSEL

Fotografering av bröllopsporträtt med extra fotograf/fotoassistent – Retusch och lev. av låg och högupplösta bilder på digitalt media samt bokproduktion 24 sidor

PRIS 8000 KRONOR

 

EXKLUSIV PAKET (PORTRÄTT + VIGSEL)

Fotografering av bröllopsporträtt med fotoassistent och vigsel med extra fotograf/fotoassistent – Avancerad retusch på bröllopsbilder samt normal retusch av vigselbilder. Leverans av låg och högupplösta bilder på digitalt media samt bokproduktion 42 sidor. 3 st printar 20×30 samt produktion av förstoring enligt överenskommelse (finns ett antal olika material och storlekar att välja på). Vi står för att ombesörja annonsering i en till två dagstidningar.

PRIS 20000 KRONOR

 

LYX (TOTAL DOKUMENTATION )

Dokumentation av hela bröllopsdagen med brudparet I fokus. Fotografering av förberedelser för både brud och brudgum med hjälp av extra fotograf. Fotografering bröllopsporträtt med fotoassistent och vigsel med extra fotograf/fotoassistent. Fotografering av resa, mingel, fest, mat, dans etc – Avancerad retusch på bröllopsbilder samt normal retusch av vigselbilder och övrig dokumentation. Leverans av låg och högupplösta bilder på digitalt media samt bokproduktion 68 sidor. 7 st printar 20×30 samt produktion av 1-2 förstoringar enligt överenskommelse (finns ett antal olika material och storlekar att välja på). Vi står även för att ombesörja annonsering i en till tre dagstidningar.

PRIS 35000 KRONOR

 

Alla priser på denna sida är inklusive moms!

Tveka inte att höra av er vid frågor kring upplägg och innehåll.